Multitalent

Zoek je richting in je loopbaan? Doorliep je al een loopbaantraject, maar vond je er weinig soelaas in? Vraag je je af wat je nou eigenlijk wil?

Mogelijk dat je een Multitalent bent. Een Multitalent is iemand die de behoefte heeft om met een ongebreidelde nieuwsgierigheid op verschillende beroepsvelden actief te zijn. Gaandeweg ontwikkel je een Multitalent en word je een bruggenbouwer bij uitstek.

Helaas is het dominante verhaal van veel loopbaantrajecten dat je moet kiezen, dat je moet focussen, dat je moet doorpakken op de ingeslagen weg, maar in jouw ogen is dat een beperking. Op de koop toe word je er nog onzeker van ook! Dit boek biedt jou een alternatief. Een brede ontwikkeling met de inzet van je hele wezen kan een leven lang!

Zes succesvolle Multitalenten vertellen in dit boek hun verhaal. Zij verwerven hun inkomsten uit verschillende bronnen en leiden een betekenisvol leven. Zij delen met jou hun lessen en ik vul hen aan met mijn ervaring als loopbaancoach voor Multitalenten. Je hoeft niet voor de ene passie te gaan, dat ene doel te hebben, die ene ambitie na te streven. Koersen met jouw Multitalent op je levenspad en in je loopbaan? Laat je inspireren!

Als je belangstelling hebt voor dit boek kun je dat via het formulier op de contactpagina aangeven. Ik houd je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Verwachting is dat het boek begin 2024 uitkomt.

Maak je website met Websitemachine.nl